Vegan and feeling isolated?

Voel jij je soms geïsoleerd of alleen als vegetariër?
Ken jij veel andere vegetariërs of veganisten? Vind je dat belangrijk?

Vegan and feeling Isolated
Vegan and feeling isolated

Poster van Evolve! Campaigns

3 Antwoorden aan “Vegan and feeling isolated?”

  1. Om me niet te geïsoleerd te voelen als voorkeurvegetariër, eet ik als ik ergens op bezoek ben gewoon wat de pot schaft.
    Ik vind wel dat het makkelijker wordt om vegetariër te zijn. Onlangs kreeg ik een uitnodiging voor een BBQ en je kon voor het eerst in jaren aankruisen dat je veggie wou eten. Je voelt ook dat mensen er meer voor open beginnen te staan.

  2. Ik herken wel wat Lies schrijft, dat het gemakkelijker wordt,maar ik herken ook dat geisoleerd voelen. Eten wat de pot schaft staat me teveel tegen.Dat kan ik absoluut niet.Ik zou gewoon het vlees dan maar weglaten en dat doe ik ook wel eens, sukses allemaal,
    Dorothe

  3. Ik voel me niet geïsoleerd. Mijn familie, collega’s en kennissen weten dat ik veganist ben en weten dat ik ervoor uitkom, hoewel ik er ook niet mee te koop loop. Als ik ergens kom, zal ik niet omwille van sociale redenen vlees of vis eten. Ik probeer ook op voorhand te vragen of er iets plantaardigs te eten valt. Het is mogelijk dat ik hierdoor minder word uitgenodigd voor dinner parties, maar daar zit ik niet mee. Als mensen geen inspanning willen doen om mij iets vegetarisch voor te schotelen, dan is dat hun keuze. Degenen die mij als persoon appreciëren, zorgen wel voor iets plantaardigs. Het belangrijkste is, denk ik, dat je niet arrogant bent of je superieur voelt.

Geef een reactie