Graswortels

over dierenrechten en veganisme

Over Graswortels

Wij zijn twee veganisten van midden de 40, en wonen nabij Brugge. Midden jaren ’90 zijn we samen vegetariër geworden, en vanaf 2010 maakten we de overstap naar veganisme. Wij staan niet graag met onze foto op internet, dus veel meer dan mijn schortje, of mijn vegan tattoo zal je van ons niet te zien krijgen 😉
We posten wel foto’s van gerechten, restaurants, interessante dingen die we tegenkomen on the road, of filmpjes in de media.

Op graswortels.org schrijven we over activisme en campagnes, berichten in de media, humor, geschiedenis, de reacties van familie en vrienden, voedselproductie, dierenrechten, recepten, tips, vraag & aanbod en nog veel meer. Tot 2016 heette onze blog Veggieleven, dus daarom kan je in oude blogposts nog verwijzingen naar die oude blognaam tegenkomen.

Graswortels is natuurlijk de letterlijke vertaling van het Engelse grassroots wat verwijst naar activisme aan de basis. Graswortels is ook een ludieke verwijzing naar de vraag die elke veganist wel al heeft gekregen: wat eet je dan wel nog? Gras en wortels natuurlijk 😉

Op onze Engelstalige blog The Bruges Vegan, staan veel meer culinaire posts: heel wat restaurantbesprekingen, recepten en vegan producten. Daar staan ook lijsten met restaurants en winkels waar je als veganist terecht kan.     

veel leesplezier alvast, en we horen ook graag van jou wat je van onze blogs vindt!

Trudi & Jim

moestuin17

 

truibabette

Graswortels is geen bedrijf, organisatie, belangengroep noch vereniging. Wij zijn gewoon een koppel veganisten die hun eigen persoonlijke ervaringen en gedachten over vanalles en nog wat in verband met veganisme willen delen. Kritisch, met open geest en nu en dan ook een vleug humor.

Ook te volgen via Facebook, Twitter,  Google+ en Instagram.
Alle posts zijn ten persoonlijke titel.

©Graswortels.org

tn_graswortels_logo1

 

2 reacties

  1. Echt een leuke blog! Echt ik hou van vegan zijn.

  2. Vleesloos eten is er bij mij langzaam in geslopen.
    Misschien dat ik in de toekomst ook vegan leef?

    Diervriendelijke groet,

Geef een reactie

© 2017 Graswortels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

%d bloggers liken dit: