Lekker eten en inspirerende presentaties op VegfestUK Londen 2018

Op het eind van oktober zijn wij naar VegfestUK geweest, een vegan festival dat jaarlijks doorgaat in Londen in de Olympia. We hadden VegfestUK ook al in 2016 bezocht, en waren toen erg onder de indruk van de omvang van het evenement en de bijhorende conferentie die toen gehouden werd over intersectionaliteit. Er waren niet alleen bijna 300 standjes op het festival (met voeding, verzorgingsproducten, organisaties, … ) maar ook tientallen presentaties over heel veel verschillende onderwerpen: van gezondheid tot veganistisch tuinieren, radical veganism tot bodybuilding, milieu aspecten van plantaardig eten tot dierenrechten. Heel interessant!

We hebben veel gegeten, enkele producten die voor ons nieuw waren gekocht, en diverse inspirerende presentaties bijgewoond. Ook leuk om er vrienden te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen!

Hier enkele foto’s van het weekend op VegfestUK:

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ik heb ook een presentatie geven, in de Justice Room: Ableism, bodyshaming and health shaming. On intersections and inclusiveness (Geertrui Cazaux). Een korte voorbeschouwing van die presentatie kan je vinden op mijn andere blog The Bruges Vegan. 
Het heeft me wat tijd gekost om mijn presentatie te editen (stilletjes aan mijn weg aan het vinden in het video editing programma!), maar hier is het dan!
De video heeft Engelse ondertitels (vink ondertitels aan in Youtube).

Poster met aankondiging van presentaties in de Justice room, VegfestUK, 2018

Een fantastisch weekend. Ik was achteraf wel doodmoe, maar het was zeer inspirerend en gaf me een motivatie boost  🙂

VegFest London 2018locatie
27-28 oktober 2018
Olympia London,
Hammersmith Road,
Kensington,
London W14 8UX
United Kingdom

websitehttp://www.london.vegfest.co.uk/

 

 

 

Geef een reactie