Veggie buffet bij UN.DO, Zwalm

Gisteren zijn we gaan lunchen in Zwalm (ten zuiden van Gent). Ter gelegenheid van Kunst&Zwalm was er een vegetarisch buffet bij UN . DO. Ik had op voorhand gevraagd of het buffet veganistisch was, en toen ik daarvan bevestiging had gekregen dan ook gereserveerd.

Het buffet bestond uit wortel/gember soep, linzenschotel met mais, wraps gevuld met hummus, zoete aardappel in rozemarijn en thijm, nori-sushi met tempeh en pindasaus, een rijstschotel, wierensalade, opgevulde ajuin met rode bietenmousse, gemarineerde aubergine, en een sausje van warmoes en waterkers. Heel lekker, fijn, en ook heel gevarieerd. Misschien hadden één of twee warme schotels bij het buffet wel nog wat meer afwisseling kunnen geven. Als dessert was er perencake en appeltaart met sinaasappel/vanillesaus. Heerlijk!
Ook het decor bij UN . DO is de moeite. Er is heel veel ruimte en licht en de sobere maar stijlvolle zaal straalt sereniteit uit.

Je kan er ook nog volgend weekend terecht voor het veggie buffet in het kader van Kunst & Zwalm (9 en 10 september). Voor het buffet betaal je 25 euro per persoon, exclusief dranken. UN . DO ligt vlakbij het parcours van Kunst&Zwalm.

Bij UN . DO kan je ook kooklessen volgen en elke eerste zondag van de maand worden ‘Gezonde Zondagen’ georganiseerd. Dan kan je er een viergangenmenu krijgen, waarbij je ook een volledige vegetarisch menu kan kiezen (40 euro pp of 35 euro met EVA lidkaart). Daarvoor gaan we zeker nog eens terugkeren naar Zwalm!

UN . DO: http://www.un-do.be/

Un.Do, buffet
veg buffet @ Un.Do
 Un.do
 Un.Do

appeltaart & sinaasappelsaus
Appeltaart met vanille/sinaasappelsaus

— SEDERT 2013 deel ik al mijn restaurantervaringen in Brugge en omstreken (en nog verder!) op The Bruges Vegan  brugesvegan.com

Een antwoord op “Veggie buffet bij UN.DO, Zwalm”

  1. Het ziet er allemaal heel lekker uit. Indien ik iemand vind om me te vergezellen, wil ik er zeker aanwezig zijn. Vorige maal was het heel lekker en smakelijk, met een aangenaam decor en rustig restaurant.
    Vriendelijke groeten.

Geef een reactie